Om oss

Autoselect är en modern bilhandel med Internet som vår främsta marknadsplats, vår hemsida är vårt viktigaste skyltfönster och butik, här söker du bland de bilar vi har i lager. Endast svensksålda bilar.

 

anlaggning

 

På vår hemsida kan du även lämna din beställning på just den bil du vill ha, med specifikationer för fabrikat, modell, färg och övriga önskemål. Det tar oss mellan 3 -30 dagar att hitta din skräddarsydda bil. Du deponerar 10% av uppskattat försäljningspris vid beställning.

 

Autoselect Standard omfattar alla våra bilar det innebär:

• Varudeklarerad bil
• 3 Månaders garanti

 

Autoselect Standard – lån & leasing
Vi vill påstå att det är bättre att låna pengar till bilköpet även för dig som har kontanter p.g.a. de låga räntor och förmånliga villkor vi alltid erbjuder våra kunder. Vårt mål är att alltid erbjuda de mest konkurrenskraftiga lån-eller leasing-alternativen.

 

Autoselect Drive & Smile
Autoselect Drive & Smile innebär ett bekymmersfritt bilägande med allt samlat på en enda faktura – månadskostnaden för lånet, servicekostnad, löpande däckbyte, löpande försäkringspremie och eventuella övriga tillägg. Om du sedan byter bil förändras enbart månadskostnaden. Fråga oss så berättar vi mer.

 

Vi som driver Autoselect
Vi som driver Autoselect har 30 års erfarenhet av bilfinansiering och Svensk bilhandel. Det borgar även för ett bra grundfundament av kompetens till våra yngre medarbetare som du möter i vår bilbutik. Att vi brinner för bilar är en självklarhet.

 

Vi kan alltid leverera din nya bil direkt till dörren om så önskas.