aixam-et-la-securite

Aixam, sätter din säkerhet först!

AIXAM Mopedbilar har säkerhet som sin största prioritet. Våra ingenjörer arbetar med noggrant utvalda material & teknik från bilindustrin för att garantera din säkerhet. AIXAMs mopedbilar innehåller många innovativa lösningar för att höja både den aktiva- och den passiva säkerheten. AIXAM är den första tillverkaren av mopedbilar som utsatt sitt sortiment för krocktester.

Vi arbetar ständigt för att förbättra säkerheten i våra mopedbilar & är stolta över att erbjuda ABS-bromsar som standard på alla våra AIXAM mopedbilar i Sverige

VARFÖR MOPEDBIL?

Att köra en AIXAM garanterar rörlighet, självständighet & frihet. Det finns många anledningar att köra mopedbil. Många föräldrar ser det som en investering i sina barn att de får lära sig att föra ett fordon i trafiken. Andra ser det som en möjlighet att få lite extra frihet. En del familjer ser mopedbilen som familjens andra bil.
AIXAM’s mopedbilar kan du köra från 15 år, med ett AM-körkort (Moped Klass I). Utbildningen finns tillgänglig på körskolor runt om i Sverige för en kostnad av cirka 5000 kr.

STYRKAN AV AIXAM NÄTVERKET

AIXAM har ett utbrett nätverk i Sverige och resten av Europa. 50 handlare i Sverige & totalt över 600 i övriga Europa fördelat på 12 länder.
En AIXAM Handlare ger alltid hög kvalité & pålitlighet. Tillsammans med nätverket garanterar vi att du kommer trivas med AIXAMs mopedbilar.
– Guida dig igenom vårt sortiment så att du hittar just den rätta mopedbilen.
– Presentera ett utbud av smidiga tjänster så som bl.a. finansiering efter dina villkor & varumärkes garanti.
– Erbjuda service & reparationsförslag med originaldelar till just din mopedbil.

 

Autoselect, din återförsäljare av Aixam och Minauto mopedbilar.

 

 

Katalog_500pxAIXAM Mopedbil – Våra nya modeller är stilrena med mjuka linjer, som framhäver en ny utstrålning och innovation av SENSATION serien. Produktkatalog finns här till höger.

UPPTÄCK MINAUTO        logo2

Frihet är ingen lyxvara och Minauto serien erbjuder både enkla, tillgängliga och anpassade mopedbilar. Minauto mopedbilar har en hög komfort & säkerhet, allt för att din dagliga pendling ska bli så komfortabel som möjligt.

Från 99.900 SEK 

Njut av en simpel, effektiv & prisvärd mopedbil.

ImageGen